lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää uutta vuotta!

Maailman mielikuvituksettomin otsikko uudenvuodenpostaukselle, mutta ainakin joka taunon pitäisi tajuta, mistä on kyse.
Mulla on tässä vähän kiire, joten mennyttä vuotta ehdin blogin puolella muistelemaan vasta huomenna, jolloin palaan vähän (tai oikeestaan en niin vähääkään) tekstiä muokkaamaan.

//

No niin, juhlat Wilhelmin vähintäänkin hulppeassa kartanossa on juhlittu, joten muistelot tulille. Vetäisin tällaisen gallupintapaisen vuoden takaisesta merkinnästäni Irc-Lolleriassa, ja ei kun listaamaan.

Tammikuu
Mikä oli parasta tammikuussa? - Eiköhän se ollut tuo täysi-ikäistyminen, ainakin kun nyt asiaa katsoo! Tulin muuten myös aloittaneeksi tän blogin juuri tammikuussa, jes :'D
Kaduitko jotain? - Eipä muistu mieleen.

14.1. American dinerissä, vetämässä siis niin hirveitä kännejä ensimmäisellä laillisella siiderilläni.
Synttäreitä vietettiin rauhallisesti leffassa ja ravintolassa käynnin merkeissä, mikä oli varsin jees.

Helmikuu
Millainen oli fiilis helmikuussa? - Kyllähän sitä ainakin kylmä taisi olla :D Ja ajokortin saaminen siinä puolivälissä kuuta oli aikamoinen helpotus, etenkin se loppuaika siellä kun oli varsinaista tragikomediaa.
Mieleenpainuvimmat tapahtumat? - Ehottomasti vanhojentanssit! Voin itsekin sanoa, että mun mekkoni oli aika ihana, ja koko homma oli tosi hauskaa niin harjoituksineen kuin itse tapahtumankin suhteen.

"Jääkuningatar ja fauni"


Maaliskuu
Tapahtuiko jotain odottamatonta? - Odottamattomasta en nyt tiedä, tuntuu muutenkin etten muista Bodomin keikan lisäksi juuri muuta tähdellistä. Selvisin koko hommasta vaikka olin vähän kipeenä, ja mahtavaa oli!
Jännittävin hetki? - Kyllähän ainakin siinä Alexi Laiholle puhumisessa omat tekijänsä oli :DHuhtikuu
Mitä jäi käteen huhtikuusta? - Sonata-kuukausi. Tampereen-keikalla hieno jälleennäkeminen pitkästä aikaa, ja sen innoittamana lähtö vielä Ouluunkin. Hieno keikka sekin päätyi sitten olemaan, erinäisistä feileistä huolimatta - ai mikä kymmenen tunnin jonotuksesta puolet väärän oven edessä vietetty aika, ja mikä ihme eturiviin keskelle pääseminen täydellisen sattuman kautta?
Tuo reissu oli muuten samalla ensimmäinen kerta, kun kävin Vaasaa pohjoisemmassa paikassa :'D

Tampere. Lol : D

Ja Oulu. Pärstätkin saatiin toki DVD:lle...

Toukokuu
Millainen oli olo toukokuussa? - Stressaantunut, ihan toden teolla.
Mitä jäi mieleen? - Stressi vuoden viimeisistä kokeista, vaihtoasioista, kirjoitettavien aineiden valinnasta, töistä (joiden takia viikonloputkin meni lauantaiöiden töiden vuoksi univelkoja nukkuessa)... Koko ajan oli jotain, ja tuli kyllä myöhemmin huomattua, että ihan vaan hommitta laiskana löhöäminen on toisinaan todellakin tarpeen.

Juhliakin näköjään ehti.
Sutun synttäri-istujaiset koskenrannassa. :)

 Kesäkuu
Oliko kuuma kesäkuu? - Ainakin siinä alkupuolella muutamana päivänä, joiden aikana olin onneksi tuolloin Suomea viileämmässä Saksassa :D
Mitä teit kesäkuussa? - Kaikkea mitä nyt Saksassa voi yhdeksän päivän aikana tehdä (okei, en nyt ehkä ihan kaikkea), olin päivän Provinssirockissa, juhlin, juhlin juhannusta, kävin Tallinnassa, jouduin kerrankin normaalien ihmisten tavoin miettimään asioita tyyliin "tota kiinnostaa, ja niin vähän muakin". That's pretty much it :D

Hannan kanssa Heidelbergissä. Ei hitto mikä paikka, sinne korsetin, mekon ja kameran kanssa kun pääsisi ajan kanssa leikkimään!

-
The Sounds Provinssissa <3
MINÄ Provinssissa! :D

-
Eesti, Eesti, Eesti.

Heinäkuu
Oliko mukava heinäkuu? - Kyllä! Työt tosin oli vähän... tuskaa.
Mikä oli parasta? - No miten nyt sitten tollanenkin osata päättää? Ensimmäisinä mieleen tulee ainakin Tuska ja Qstock automatkoineen kaikkineen, ja jälkimmäistä reissua odotin kesän menoista ehkäpä eniten. Kyllä sen ihan varmasti tuun vielä pitkään muistamaankin :D Lujaa ajetut kilometrit, musan huudatus, Bodom ylipäänsä ja Alexi Laihon syvimmän olemuksen filosofointi Mäkissä aamuyöllä for the win.

Epica Tuskassa! Mahtavuutta.
<3


-
Bodom Qstockissa. Otti vähän iskua, mutten ois kyllä missään nimessä väliinkään jättänyt :D
 Elokuu
Kokeilitko jotain uutta elokuussa? - No tulihan sitä käytyä ensi kertaa sekä Ahvenanmaalla että Kiteellä. xD
Oliko loma rentouttava? - Enpä sitä ehkä ihan tuolla sanalla noin ensimmäiseksi kuvailisi... Olin koko ajan jossain menossa, ja toisaalta vähän vähempikin olisi ehkä riittänyt yhdelle kesälle. Tuli kumminkin koettua niin paljon hienoja juttuja, etten vaihtaisi kyllä mitään kokonaan pois! En edes niitä töitä, koska palkka :D-

Elämäni ikimuistoisin (ja toistaiseksi ainoa :'D) näkemäni pesäpallomatsi.
Kitee <3
Syyskuu
Mitä uutta opit syyskuussa? - Sen, että etenkin jonkun evvk-aineen kirjoituksiin valmistautuminen voi olla lievästi sanottuna sieltä, minkä päällä istutte.
Mikä oli parasta? - Ensimmäisenä tulee mieleen Miran ja Assin luokse Turkuun tehty visiitti otuksineen sun muineen, ja olihan siinä myös Ofeliat sun muut sekä se tunne, kun viimein sain sen helvetin terveystiedonkirjoitusrupeaman valmiiksi ja pääsin kävelemään salista pois :D

Pahennuksen herättämistä Turun tuomiokirkolla.

-
Ofelia Market Tren Yo-talolla.
Lokakuu
Olitko kiireinen lokakuussa? - Saattoihan siinä koulun vuoksi tekemistä olla, en nyt enää sen paremmin muista.
Parhaat kokemukset? - Loma oli enemmänkin kuin jees, Ninakin täällä pari päivää vietti. :) Halloween-juhlia ei myöskään pidä unohtaa!Marraskuu
Saitko uusia tuttavuuksia marraskuussa? - Itse asiassa kyllä!
Mitä jäi mieleen? - Nightwishin Imaginaerumin ilmestyminen, pikkujoulut Miralla ja Assilla, Stratovariuksen keikka sekä vierailu Pietarsaaressa.


Joulukuu
Kuinka joulukuu on sujunut? - Tässähän tämä, tekemistä ja näkemistä on riittänyt mm. Bodomin, Within Temptationin, Tarja Turusen, tyttöjen kanssa vietettyjen leffailtojen sekä muun riekkumisen merkeissä.

Antun lahjoja 18-vuotissynttäreiltään. Kuvat muista tapahtumista ovat näkyvillä alemmalla kovin paljoa selaamatta, joten tässä nyt yksi aiemmin näkemätön vaihteen vuoksi :D

Paljon on tullut tehtyä, ja ei voi kun sanoa, että tämä vuosi on ollut ihan järjetön parannus kahteen viimeisimpään. Menee ehkä vähän henkilökohtaiseksi, mutta joku aika sitten huoneestani löytämäni päiväkirjantapainen kyllä muistutti varsin elävästi, miten hemmetin maassa sitä hyvin usein noina aikoina oltiin - ja koska mä en oo varsinaisesti kirjoittanut mitään päiväkirjaa ala-asteen jälkeen, tuokin siis sisälsi oikeastaan pelkkää angstausta, jota oli silloin vain pakko saada purettua paperille.
Se, kuinka kivasti elämässä menee on aika monista asioista kiinni, mutta tässä tapauksessa ne on eniten kyllä ihmiset, jotka on auttaneet pelkällä seurallaankin. Kiitos siitä kaikille teille! Jos tätä nyt satutte lukemaan, tiedätte kyllä, keitä ootte.

Mitä juuri alkaneeseen vuoteen tulee, fiilikset on vähän epävarmat. Onhan niitä paljon hienoja asioita tulossa, mutta niin on myös kirjoitukset ja lukiosta lähteminen. Niin perseestä kun kyseinen laitos voi toisinaan ollakin, tän viimeisen vuoden perusteella tuolta lähtemistä aatellessa meinaa iskeä jopa pieni haikeus. Jääpähän silti muistot, ja kaikista uusista ja vähän pelottavistakin, edessä olevista asioista on aina joten kuten selvitty, joten eiköhän tänäkin vuonna! :DTässä vielä biisi, joka kyllä kolahtaa sanojensakin puolesta (googlatkaa, jos kiinnostaa) tällaisiin fiiliksiin. Seikkailuja vuodelta 2012 toivova Sanni kuittaa!PS. Anteeksi henkilökohtaisista ja korneistakin vuodatuksista, en mä tarkoituksella pahenna kenenkään mahdollista krapulaa entisestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti