lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!

Jos osa lukija-armeijastani on jo ihan täynnä kyseisen toivotuksen eri muotoja (etenkin niitä rallattelevia ja amerikkalaisperäisiä, jotka kai lauluiksi luetaan), niin pahoittelut siitä - mutta ihan pienet vaan.
Pitihän sitä nyt tulla sanomaan tuo yleisesti ihan kaikille, etenkin, kun jopa koneen ääreen istuessa on kerrankin sellainen olo, että tekee sentään jotakin.
Pari viime päivää ja erityisesti tänään oon näet lähinnä löhöillyt, katsellut lastenohjelmia, kuunnellut talvisia ja jouluisia lauluja, syönyt kinkkua, äitin tekemää suklaakakkua sekä lahjakonvehteja siihen malliin, että hyvä jos en ensi keskiviikkona vie puolta Pakkahuoneen eturiviaidan leveysmitasta.
Aina voin kuitenkin puolustautua sanomalla, että syön nyt viime joulunkin puolesta: sillä kertaa aikaisin aattoaamuna muhun iski oksennustauti, eikä pariin päivään sitten saatukaan alas muuta kuin satunnainen pikkusiivu kinkkua ja pari pullollista Jaffaa. Ei paljon tonttu-ukot hyppineet.

Eipä siitä kuitenkaan sen enempää - nauttikaa kaikki joulunajasta kuten parhaaksi näätte ja kuinka mahdollista on!
Koska Picasalla ei ole näköjään juuri joulumieltä, en saa lisättyä paria äsken ottamaani kuvaa edes koneelle, mutta tässä olisi kumminkin muutama pimeähkö otos. Ei se laatu, vaan se laisk... ei kun siis tunne. Tai joku.

 Tämä nyt ei ole kaksinen kuva, mutta kuvitelkaa näkymä hautausmaalla n. kymmenen kertaa hienommaksi, sitä se meinaan oli. Kynttilöitä ihan silmänkantamattomiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti