sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Luurankoja lipastonlaatikossa

Löysin (ja kaiken huipuksi vielä avasin) tuossa pari vanhaa piirustusvihkoani, joissa on tuherruksia kasi- ja ysiluokalta sekä lukion ykköseltä. Voi sitä muistojen, itselleen nauramisen ja häpeän yhtäkkistä vyöryä... Enemmistö sivujen sisällöstä ansaitsee edelleenkin paikkansa visusti näkymättömissä, mutta koska pakoilen ruotsin lukemista viimeiseen asti, ehkä mä pari kehtaan näyttää täälläkin. Lähes kaikkihan on jääneet pahasti kesken, vaikka alunperin noista oli tarkoitus muka syntyä ties miten hienoja teoksia. Onneksi oon aina ahkera ja hoidan kaiken kunnolla loppuun.


Mitkä anatomiset mittasuhteet? Ja ennen kaikkea, noi kengät :---D Onneksi voin koittaa puolustautua sillä, että tää taisi olla ihan varhaisimpia.

Tämän tuskin on ollut tarkoituskaan olla mitenkään päin hieno, lähinnä ihmettelen itsekin että mikä hitto tääkin nyt mahtoi olla. :'D Luultavasti olen ollut tylsistynyt, laiska ja hetkellisesti kettuuntunut tiettyjen tyylien överiedustajiin.
Skenetyttö hiuslakkapullon ja ghettoblaster-laukun kanssa on kyllä ihan lemppari.

6 kommenttia:

 1. Toka on suoraan Lordin It Snows in Hellin videosta! :D
  Tykkään tosta ballerinasta ihan törkeen paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos vaan xD Hassua, muistelen että tota oisin raapustanu suuresti erityisesti Ghost Love Scoren vaikutuksen alaisena. Ja kiitos, ois kyllä kiva jos sitä sais viä jatkettua mutta epäilen!

   Poista
 2. Siistiä! Tykkäät näköjään piirtää ihmisiä? Musta vähän tuntuu, että kun muutan tässä taas, niin saatan kans löytää jotain mielenkiintosia piirustuksia pakkaillessa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, vaikka eläinten piirtämisestä ei oo ikinä tullu hölkäsen pöläystä - ei tosin sillä etteikö noi (sukupuolijakaumaltaan aika naisvoittoiset) ihmisraapustuksetkaan ois hyvinki sarjakuvamaisia...
   Mutta noniin, sitten vaan näytille blogiin! :D

   Poista
 3. Hienoja piirrustuksia kuten aina (: ^ja joo, kokeile eläimiä seuraavaks! Harmi että ei olla hetkeen (:D) pidetty yhteyttä mutta pakko meidän on päästä joku kerta vaikka syömään niin päästään ajan tasalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja sitä en kyllä lupaa, tai sen ainakin lupaan että jos niin teen niin niitä kokeiluja ei kyllä täällä nähdä :D
   Mutta niinpä, ei tosin sillä että mun elämässä ois ainakaan mitään kovin mullistavaa kerrottavaa sattunu, mutta kumminkin!

   Poista