sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Väriä, vaatetta ja muuta vouhotusta

Ilmeisesti auringon pitempiaikainen näyttäytyminen ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen johti siihen, että kevättä tarttui myös tukkaan.


Väri on sekoitus Crazy Colorin Marshmallowia ja Candy Flossia, ja vaikka vaaleansininen sopikin tähänastisista kokeiluista mielestäni paremmin, ihan söpö sävy toki tuokin.


Sarjassamme lempiharrastukseni kipeänä ollessa:
yölliset random-meikit. Kyllä, vietin jopa pienen
pääsiäislomankin flunssassa, eli näiden sattumusten
kohdalla voidaan jo puhua hattutempusta...


Vaaleanpunaisuus nyt on shokkivärit tuntien haihtunut päästä jo aikaa sitten, ja vaikka se vähän harmittaakin, saanpahan edes nauttia vielä jonkin aikaa juurikasvuttomasta kunnon blondista. Se nyt ainakin on meikäläisen juttu, josta en kyllä ihan heti lopullisesti luovu!
No hehehehe, muistuipa vaan mieleen. :D
Ja kun kerran turhamaisille vesille on jo lähdetty, esitellään nyt rättipuoltakin samaan syssyyn.
Nykyään en jaksa shoppailla paljoakaan ja silloinkin kun niin tapahtuu, löydän kivat housut ehkä kahdesti vuodessa. Ja koska en hirveästi harrasta perusfarkkuja, käytössä oleva housuvalikoima on melkoisen suppeaa... Nyt Seppälä on kuitenkin tarjonnut ihan oudon paljon kaksilla lahkeilla varustettuja kivuuksia (ja eräs kirppis myös yhden kaksihihaisen): 

                                                                                ...takki/bolero alkujaan Vilasta.                                                           


Voi kistus, yksi syy sille etten pidä mitän vaateblogia on kyllä pääteltävissä siitä, kuinka paljon näihinkin kuviin jaksaa panostaa.

 Kuten kuvatkin kertonevat, tähän vaiheeseen onkin hyvä ottaa luonnollisen epäluonnollinen siirtymä koristuksista musiikki- ja keikkameininkeihin, sillä niitä jos jotain on tullut viime aikoina ihmeteltyä.

Emilie Autumn ilmoitti tekevänsä Euroopan-kiertueen, jonka aikatauluja sydän kurkussa muutaman sekunnin ajan haravoituani sain huomata, että eipä ole Suomea saati muutakaan Pohjoismaata mukana. Koska kyseistä artistia on kuitenkin ikävöity, koska seuraava Suomen-keikka saattaa tapahtua vasta vuosien päästä ja koska nämä hommat näkyvät todellakin miltei riistäytyvän käsistä... Olen sitten menossa syyskuussa Lontooseen, jossa on luvassa mm. Emilien keikka. VIP-lippuja nyt ei enää saanut ja pelkkä Early Entrance upgrade packagekin maksoi hitosti, mutta huhhuh, menossa ollaan kuitenkin! Voin vieläpä puolustella itseäni sillä, että kyseisessä kaupungissa vierailu on ollut to do -listalla jo hyvän aikaa muutenkin. Apua, tuosta tulee jotain niin parsaa.
Hollannin-reissun, elokuussa koittavan Wackenin ja nyt vielä tuon britteilyn vuoksi vuosi 2013 näkyy olevan melkoista maailmanvalloituksen aikaa, joten ehti kyllä jo ajatella, että eiköhän tämän rintaman menot olekin jo aika lailla tässä. No, tietenkin bändi nimeltä Epica onkin sitten niin luihu, että viikko sen jälkeen kun eräätkin suomalaisfanit ovat kotiutuneet Retrospect-reissulta, pamautetaan ilmoille tieto, että tulemme muuten Suomeen ja vieläpä jo toukokuussa.. Kiitos vain tästäkin, pitihän se nyt tuonnekin sitten lippu ostaa ja vieläpä VIP sellainen, vaaaaikka periaatteessa olenkin tuommoisia rahastustouhuja vastaan. Periaatteessa.
Ihan kuin tuossa ei sitten olisi jo tarpeeksi, kohta saatiin myös tietää että Suomeen on seilaamassa kesällä muitakin lentäviä hollantilaisia: Within Temptation. En pidä itseäni minään varsinaisena WT-fanina, mutta muisto joulukuun 2011 hienosta keikasta sekä ihan jo tarjottavan herkun harvinaisuus toki houkuttelisivat. Toistaiseksi tuo on kuitenkin jäämässä väliin, mutta jos rahatilanne yhtään kohentuu ja lippuja on vielä siinä vaiheessa jäljellä, saatan toki harkita.
Ei kai nyt muuten mitään, mutta töiden suhteen ei ole tärpännyt, ja Wackenin lisäksi kesämenoja nyt riittää ihan jo Suomenmaallakin. Kun Sauna Open Airin lauantaiohjelmaa katsoo lienee selvää, etten jättäisi tuota väliin mistään hinnasta, ja vaikka Saunan pitikin ensin jäädä ainoaksi Suomen pään festariksi, on mua pyydetty seuraksi myös Provinssin lauantaihin. Tappokallis 70 euron hinta tuntuisi kyllä suolaiselta jopa The Soundsista maksettuna, mutta elättelenkin toivoa siitä, että samalla rahalla ehtisi nähdä myös Bodomit. Ja no, toivoa koitetaan olla menettämättä tietysti myös niistä töistä. *huokaus*

Ei kun siis hakemuksia kirjoittamaan - palaillaan asiaan!4 kommenttia:

 1. Heh, nyt alan jo miettimään et ootko sie rikas tai jottain ku on varaa noihi ulkomaan reissuihin? :D Miul ei ollu varaa ku Sweden Rockiin ja siihe ne viime kesän kesätyörahatki hupeni aika kivasti. Puhumattaa tietysti omillaan asumisen tuomista kustannuksista.. Kädet ristissä oon ihekki noiden kesätöiden suhteen, kumpa jotai nyt irtois ni ois ehkä sit taas varaa matkustella muuallaki ku jossai tylsässä Suomessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itse en kyllä oo kovinkaan rikas, mutta isovanhempien antama ennakkoperintö (tai joku vastaava, minä noista mitään tiedä), kiltit vanhemmat ja tietysti vielä kotona asumisen hyvät puolet on auttaneet aika paljon, kuin myös se että koitan olla säästäväinen ja välillä jopa piheillä mitä tulee muihin hankintoihin. :D Ja vaikka Wacken-lipunkin maksoin viimekesäisistä ylppärirahoista. Ehkä noiden reissujen houkuttavuudessa on kyse vähän siitäkin että noniin, nyt kun vielä hengailen porukoiden katon alla niin pitäähän siitä nyt ottaa irti vielä se hyöty, minkä ehtii, en tiedä. :D
   Mutta toivottavasti löytyis töitä nyt molemmille!

   Poista
 2. Mulla on vissiin tosi vammanen karvasto, kun ei toi oma väri lähe sit millään pois =D Mut sulla toi vaaleenpunanen oli kyl tosi kiva! Ehdin ite haaveileen jo kuinka värjäisin mm. violetiks, mutta empä näiden kokemusten saattelemana taida siihen ryhtyä! Sullapas muuten riittää ohjelmaa tälle vuodelle =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaihetaanko? :D Toki joku vähän tummempi sävy vois pysytellä hetken kauemmin jopa tässä päässä, mutta kun näitä hiuksiakin joutuu sen joka päivä pesemään niin en tiedä onko siitä tummuudesta/vaaleudestakaan kiinni... Mutta violetti ois kyllä aika kiva!
   Ja sitä taas näkyy joo riittävän, en tiiä onko kyseessä joku automaattinen ja tiedostamaton käsky haalia näitä menoja vielä sen verran mitä porukoiden (taloudellisten) siipien alla vielä ehtii :D
   t. itse Sanni joka ei jaksa kirjautua

   Poista