torstai 2. toukokuuta 2013

Vapun väriä
Ajattelin tulla näin menneen vapun kunniaksi esittelemään teille koulumme vessojen arkkitehtuuria, joka siis tosiaankin vangittiin kuvalliseen muotoon pari tuntia kestäneessä, huolellisessa sessiossa. Tai no, ehkä kuvissa on sittenkin pointtina enemmän meikäläisen hiusten uusi väri.
Itse mömmön virassa on tällä kertaa Stargazerin Violet. Vaikka väripataan kaadettiin sekaan myös iso annos Crazy Colorin valkoista Neutralia, lopputulos oli siltikin vähän suunniteltua tummempi. Mullahan ei oo tainnut ainakaan tätä tummempi tukka ikinä ollakaan, mutta eipä siinä mennyt lopulta kauaa, kun tähänkin jo tottui.
Väri on nyt ensimmäisen pesun jälkeen haalistunut vain ihan tosi vähän, joten ei nyt sinänsäkään huono - täytyy ensi kerrallakin kokeilla nimenomaan tämän merkin aineita!

Vaikka yo-hommat tuntuukin välillä
vähän yliarvostetulta (tai keväisin ainakin ylimainostetulta)
touhulta, olihan siinä kuitenkin tiettyä juhlavuutta hengailla
kyseinen lakki päässä. Ja no, sen hinnan perusteella oli ehkä
aihettakin!
Vappendaalinaama.Hienostuneella vappuillallisella Tampereen kulttuurieliitin yöaikoihin suosimassa McDonald's-ravintolassa.
Taustalla oman elämänsä Tale Taalasmaa.

Honeydukes?

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Mää otan nyt suhun tällälailla yhteyttä kun en oikeen tiedä miten muutenkaan, kun ollaan molemmat minä ja jp tuolta facebookista lähetty.
    Siitä saunasta jos vähän juteltas jos sun kämpälle vielä ois mahollista päästä yöpymään(?) niin jos vaikka sähköpostilla..? Laita viestiä kun ehit, emmi.pekkarinen@hotmail.fi :)

    VastaaPoista