torstai 19. huhtikuuta 2012

Terveisiä keväisestä Keski-Euroopasta

Meninpä viime viikolla käymään Saksassa!
Tällä kertaa kyseessä oli vain neljän päivän reissu, mutta joka tapauksessa tutun vaihtariperheen luokse tehty sellainen. Eipä tuota oltu kauaa suunniteltu: lauantaina tuli kutsu, parin tunnin päästä siitä oltiin varattu lentoliput ja keskiviikkona lähtö :D Aika puskista tuli koko juttu, mutta olin enemmän kuin ilonen pääsemään hetkeksi pois täältä lumen keskeltä.

Keskiviikkona vähän ennen lähtöä otettu, hieno kuva meidän takapihasta...
...ja tässä torstaina otettu kuva heidän takapihastaan. Suomi on edelleenkin kaikesta huolimatta paras paikka maailmassa, mutta vois se kevät tulla jo vähän aiemmin :'D

Tuntuu että tällä kertaa osasin olla tuolla jo paljon rennommin, luultavasti etenkin nyt siksi ettei kyseessä ollut ensimmäinen kerta, en odottanut koko hommalta mitenkään liikaa eikä nyt tarvinnut tylsistyä siellä koulussakaan.
Millekään kovin pitkälle sepustukselle tuskin on tarvetta, mutta tässäpä muutama random kuva:
Frankfurt. Maalaishiiri kaupungissa...
Mainz ja tätejä.Kunnolla vanhat kirkot <3


Onneks ei väsyttänyt ja onneks hiustenhoitoaine ei ollut loppu.

4 kommenttia:

 1. Oii Saksa on niin kiva maa! <3 Ihania kuvia! :))

  VastaaPoista
 2. Ei tosiaan yhtään hassumpi, ainakaan maisemiensa suhteen :) Ja kiitos!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, Saksassa on jo voikukkiakin! Tekis mieli vääntää niitä seppeleitä jo! =D Tosiaan nousee kateus pintaan, kun kattoo eka näitä kuvia ja sit vertaa tohon jäätävään vesisateeseen tuolla ulkona... Muuten, tosi kivoja kuvia susta!

  VastaaPoista
 4. Nii'in! :D Ja no joo, onneks toi tosta menee (ainaki toistaseks) taas vähän lämpimämmäks koko ajan. Ja heh, niin kai sit, kiitos vain : D

  VastaaPoista