keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Sunshine award

"Ja te, rakkaat lukijat, ansaitsette kaikki tämän tunnustuksen! Mitäpä sitä turhaan erittelemään", sanoi Mira blogissaan - no, tehdäänpä sitten, kiitos vain!
Liitä postaukseen award-kuva ja linkitä se henkilö joka antoi sinulle palkinnon.
Vastaa sitten kymmeneen kysymykseen.
Anna palkinto kymmenelle tai useammalle bloggaajalle.

Lempiväri: Turkoosi, musta, aniliininpunanen/pinkki, miten nyt sitten ikinä pitääkin sanoa.
Lempieläin: Kissa!
Lempinumero: Ei sitten mitään hajua, vaikka 3.
Paras alkoholiton juoma: ...vastustan suurta halua kirjoittaa vähän pieleen ja sanon ihan selkeästi että Pepsi max. Hehe.
Facebook tai Twitter: Facebook, minä mistään Twittereistä välitä :D
Intohimoni: Musiikki näin kuuntelijan/fanin vinkkelistä, vaatteet (vaikkei aina päälle päin näkyisi)... En mä tiiä, kaikki hauska n0life-toiminta.
Lahjojen saaminen tai antaminen: Molemmat! Lahjojen hankkiminen/tekeminen voi toisinaan olla vähän hankalaa, jos välittää yhtään siitä että siinä lahjassa pitäisi olla myös (varoitan, kornia lässynläätä:) ns. sielu. Siis että haluaa antaa juuri sen lahjan juuri sille henkilölle, eikä siihen tyyliin että no meenpäs kaupungille katseleen jos löytyis joku ok-hintanen ja ihan kiva krääsä. Jos en keksi jollekin kaverille vaikka parempaa joululahjaa kuin Seppälän pörrösukat ja joku random meikkipussi siitä samaan syssyyn, niin parempi olla oikeesti ostamatta mitään.
Eli siis lyhyesti: lahjojen antaminen on ihan parasta jos siinä mennään nimenomaan se lahja "edellä", ja yhtä lailla (ja joissain tapauksissa vielä enemmänkin :D) myös saaminen, jos kyseessä on jotain mistä oikeesti tykkää tosi paljon.
Lempikuvio: Monissa pitsijutuissa on kivaa kuviota, ja sitten tietysi se hieno kuvio, jolle en tiiä minkäänlaista järkevää nimeä :'D Enkä edes yritä selittää, sori vain.
Viikon paras päivä: Perjantai on kyllä aika jees, TV-ohjelmien puolesta taas maanantai.
Lempikukka: Eipä mitään tiettyä, kai.

Tehköön kuka haluaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti