torstai 7. heinäkuuta 2011

A bit o´ this & that

Viime lauantaina kolme autollista ylöjärveläispoikia lähti Helsinkiin Sonisphereen, joten pidettiin Annan, Rebekan ja Annin kanssa pienimuotoinen tyttöjenilta: leffoja (127 hours ja TV:stä tullut Apocalypto. Yhh :'D), karkkia, sipsiä, jäätelöä ja limsaa, eikä pisaraakaan alkoholia. Tässä on nyt tullut viime aikoina ns. kreisibailattua sen verran, että pitää sitä iltaa voida viettää muutenkin :D
Kummatkin leffat olivat ihan hyviä, 127 hours nyt huomattavasti toista parempi. Välillä varsin ahdistavaa katsottavaa, mutta se nyt vaan kuului asiaan... Tietynlaista plussaa tulee myös siitä, että pätkä perustuu tositapahtumiin, jos sitä nyt hyvänä asiana sitten voi pitää :'D


Kuvia nyt ei oikein tullut räpsittyä muuta kuin vasta illalla (= yöllä) pihalla, mutta sanottakoon sen verran, että Rebekan koti on kyllä aika vau. Hiton iso, hieno ja ihan täydellisellä, rauhallisella paikalla pienen järven rannassa.


Titti the koira :)

Seuraavana aamuna (kyllä, klo 11 ON aamua) olikin sitten tiedossa otusten tapaamista pienen piknikkimiitin merkeissä.

Viimeisiä kenkäslashissä jäljelläolevia :D
Vastaavia leikkejä ei tunnu vieläkään olevan liian vanha leikkimään, ja hyvä vain.
Hyvää syömistä, mukavia ihmisiä, huonoa (= juuri sitä repeilyttävintä) huumoria... Mikäs sen mukavampaa :D

Ja vaikka huomattavasti normaalia kesälomailuheräilyä aikaisemman herätyksen vuoksi tunsinkin itseni välillä hyvinkin väsyneeksi pitkin päivää, nukkuminen ennen ensimmäistä kunnon työ"päivää" (maanantai) jäikin sitten vähäiseksi, olisiko sitä unta reilu tunti kertynyt. Herätyskellon soitua siinä ennen kahta yöllä tuntui kyllä olevan melkeinpä kunnon maailmanlopun meininki päällä, istuin vaan lattialla itkemässä ja kiroamassa itsekseni että miksen voinut hankkia jotakin johonkin inhimilliseen aikaan tehtävää kesätyötä.
Pian siitä onneksi sai sitten kasattua itsensä, ja lopulta sitä sitten jaksoi olla töissä ihan hyvin. Lienee tosin auttanut sekin, että edellisen päivän vuoksi mielessä oli taas huomattavasti enemmän asioita, joille naureskelle itsekseen :'D Jotkut väläytykset ne vaan ovat sitten niin loistavia, ei oikeesti, "Kirkkoon saatana!"... Joo.
Töitä oli vielä tiistaina, mutta jo keskiviikosta meikäläisellä alkoi tällainen kolmen päivän vapaa, eli töihin suuntaan seuraavan kerran lauantaina.
Kolmesta viiteen päiväänhän tuolla töissä ollaan, ja kelpaisi kyllä jatkossakin tällaiset kolmen päivän työviikot :D Varsinkin siksi, että työn jo aiemminkin pelkäämäni negatiiviset vaikutukset sosiaaliseen elämään ovat tosiaan alkaneet näkyä jo tässä vaiheessa... Kieltämättä meinaan hieman turhauttavaa ettet voi suunnitella ainakaan mitään muutamia tunteja pitempiä menemisiäsi kuin reilua viikkoa ennen, mutta se on vain kestettävä. Tietynlainen aikuisuus on näköjään iskemässä useammassa muodossa päin näköä: sulla on töitä, ja sitten sulla yhtäkkiä on myös ihmisiä (tarkemmin ottaen ihminen), joita haluaisit tavata vielä uudelleenkin... Äh. Ei voi kyllä sanoa että asiat olisivat aina tähänkään ikään mennessä helppoja olleet, mutta pitänee totutella ajatukseen etteivät ne normaalilla tavalla osana yhteiskuntaa olemisen ja elantonsa ansaitsemisen vuoksi ainakaan monilla tavoin tästä helpommaksi muutu :P Onhan se rahakin tietysti mukava juttu, mutta kuitenkin on huomattavasti enemmän tekemistä mitä voi tehdä ilman rahaa, kuin mitä voi tehdä ilman aikaa :D

Sen suurempaan valittamiseen asti en kuitenkaan viitsi mennä, sillä tänään on yksi materialismionnellisuuden (hui, käytinkö mä tota sanaa oikeasti :S) ilon päivistä. Ai miksi? No tämän vuoksi!


Se on iPod ("nano" vissiinkin), se on uusi ja se on tilava!
Itsehän en ole mikään varsinainen aina uusimmalla elektroniikalla hifistelijä, ja esim. viimeisimmän kännykkäni sain joululahjaksi neljä ja puoli vuotta sitten. Reilut neljä vuotta sitten hankittu, edellinen mp3:ni (iPod sekin) onnistui menemään sököksi, minkä johdosta en ole saanut lisättyä sinne pitkään aikaan mitään. Laite myös otti oikeudekseen poistella sisältönsä osia ihan omakätisesti, ja ei se nyt niin kivaa ole, jos soittimelta puuttuu kokonaisia levyjä rakkaimmilta lempibändeiltäsi.
Olikin siis aika hieno tunne nähdä johdolla koneen ja soittimen liitettyään kaikkien iTunesista löytyvien biisien vain helposti siirtyvän soittimelle :'D Tähän kosketusnäyttöönkin tuntuu jo tottuvan hyvin, ja myös tuolta kääntöpuolelta löytyvä pieni klipsi on tosi kätevä lenkillä musiikinkuuntelua ajatellen.
Nyt täytyy enää koittaa olla hajottamatta tuota mitenkään, että tuosta 16GB:n tilavuudesta saa nauttia mahdollisimman pitkään (sen verran kuin tiedän itsekin, se on nimittäin paljon :D).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti