sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Taas niityt vihannoivat ja Laiho laaksossa

Se on sitten kesä nyt!
Vaikka Laihokin on taas virallisesti lähetetty laaksoon (tarina ei kerro, mitä sinne tekemään), moisen väitteen uskominen meinaa olla vähän vaikeaa näin multa itseltänikin. Ja asian tajuamiseen voi vielä mennä melkoisen kauan aikaa, sillä vaikka nyt ehkä kesä onkin, mullehan se ei tarkoita lomaa vielä reiluun viikkoon. Saksalaisparoilla Wiesbadenissa on koulua vielä ainakin kesäkuun puoleenväliin asti, ja oma lohdutukseni heille onkin sitten mennä häiritsemään heidän koulunkäyntiään vielä hieman lisää =D En ole muuten ollenkaan varma milloin pääsen tekemään seuraavaa kirjoitusta blogiin, mutta eiköhän täällä ilmankin selvitä.
Lähtö olisi tosiaan huomenna tuossa kuuden aikoihin iltapäivästä, joten pakkaamistakin täytyy tässä kohta aloitella.
Ja ei, en todellakaan ole vielä tajunnut olevani lähdössä jo noin pian. Mihin hittoon se kaikki aika muka on jo mennyt? Tämänhetkinen defenssimekanismini hirveätä stressijännitystä vastaan on epäilemättä jonkinasteinen eskapismi, sillä nytkin olen keskittynyt lähinnä kirjoittamaan tätä viestiä, naureskelemaan aina välillä joillekin eilisen tapahtumille (tai muuten vain ihmettelemään niitä), ja ylipäänsä tekemään kaikkea muuta sulkeakseni mieleni siltä, että mä ihan oikeasti olen lähdössä huomenna Saksaan. Yksin. Jo pelkästään sen tarkemmasta ajattelusta ei nimittäin tule erityisen hyvä olo, saati sitten että oikeasti alkaisin jo käydä mielessäni läpi tulevia tapahtumia tyyliin lähtöselvitys lentokentällä, koneessa istuminen, Saksaan saapuminen, isäntäperheen tapaaminen... Hui. Nyt pitää kyllä lopettaa :'D Pitänee siirtyä löpisemään tänne siis aivan muuta.

Perjantaina kokeidenpalautuksen jälkeen menin Annan ja Rebekan kanssa pyörimään kaupungille omaltakin osaltani varmaan kuudeksi tunniksi. Sain viimeinkin ostettua pari sellaista perustoppia ja yhden pitkähihaisen mustan paidan vanhojen ja kauhtuneiden yksilöiden tilalle, ja Radiokirppikseltä kävelin ulos myös uuden vyön ja hameen kanssa.


Erityisesti tuosta hameesta olen tosi iloinen, sillä olin käynyt katselemassa sitä Mortician sivuilta vaikka kuinka pitkään, aina miettien että "no sitten kun taas menen Helsinkiin...". Eipähän tarvinnut sitten sitäkään tehdä, ja sain tuon vieläpä kuutisentoista euroa halvemmalla tuolta. Tavallaan aika kallis kirppishinta tuo reilu 23 euroa hameesta, mutta ketä haittaa! :)

Lauantaina kevätjuhlassa sekä sen jälkeisissä serkun ylppäreissä pidin yli kaksi vuotta sitten Nitrobabesta ostamaani tummansinistä ruutumekkoa, mutta ennen _varsinaisesti juhlimaan_ lähtöäni vaihdoin päälleni mm. tuon uuden hameen. Konsta oli kiltti siskolleen (tai no nääh, oli vaan iloinen saadessaan syyn lähteä juhlista jo aiemmin :'D) ja sain ylppäreistä mautokyydin Treen keskustaan, jossa tapasinkin jo kohta Miran, Sutun ja Hilmarin.
Ihan rauhassa ei sitäkään parin minuutin pituista odottelua Mäkin edustalla voinut tietenkään ehtiä tehdä, vaan heti oli joku känniääliö häiritsemässä... Eipä siitä kuitenkaan sen enempää, pikaisen mäkkikäynnin jälkeen jatkettiin poppoon kanssa tuttuakin tutumpaan Koskipuiston rantaan (toisin kuin varmaan suurin osa juhlaväestä, sillä toosi monet olivat kuulemma menossa istumaan iltaa perinteisempään Rosendahlin rantaan), ja Tuukkakin liittyi melko pian seuraan.
Jotain tapahtumia ei nyt todellakaan jaksa tässä kovin tarkkaan kerrata, mutta no sanotaan vaikka näin: Sanni on tosi vihainen saadessaan jo aiemmin tavatun känniääliön toilailujen seuraksena vähintäänkin riittävästi colaa päälleen --> Sanni on vielä vihaisempi syyllisen yrittäessä "pahoitella" tullen waaay too close, ja ryhtyy melkeinpä kunnon drama queeniksi --> Hilmar alkaa jonkin ajan kuluttua heitellä nurmikolla ties mitä voltteja ja koko siihenastisen illan punnerruksillaan pätenyt känniääliö tietysti kiinnostuu yrittämään samaa, kerrassaan hajottavin seurauksin :'DD --> tyypeille tulee ihan hitonmoinen kisailu kaikenlaisen vastaavan tekemisestä --> kuten arvata saattaa, sekin on ihan hiton hauskaa katseltavaa --> Sanni nauraa varmaan enemmän kuin on taas vähään aikaan tehnyt.
Ja tosiaan, oikeesti pystyy :'D Katsokaa nyt:


Ja tuntuu että loppuilta olikin sitten melkeinpä yhtä isoa naurua, seura vaan oli niin loistavaa :D Muutama pieni sadekuurokaan ei juuri haitannut, kun saatiin mennä puun alle suojaan. Ja ne sateenkaaret vasta hienoa nähtävää olivatkin.


Haaveelliset taiteilijasielut jännän äärellä.

Melko myöhään illalla seuraan liittyivät vielä hetkeksi Miina ja vähän myöhemmin Konsta, Anttu, Joel, Sassi ja Aksu.
Joskus yhdentoista jälkeen jätettiin ranta alkuperäisimmän seuran kanssa ja siirryttiin sisätiloihin. Suunnitelmaanhan oli kuulunut mennä ensin koskenrantaan ja jatkaa sieltä läheiseen Jack the Roosteriin, mutta siellä olikin joku bändi soittamassa, itsensä olisi pitänyt maksaa sisäänkin ja pelkän terassinkin perusteella paikka vaikutti olevan hiton täynnä, joten hylkäsimme Roosteri-idean ja jonkun ehdotuksesta jatkoimme sitten Keskustorilla sijaitsevaan paikkaan nimeltä Monttu :'D Ja sinne siirtymään lähtemisestä illan radomireimmat osuudet taisivatkin pikkuhiljaa alkaa... Joo. Eipä siinä.
Kello alkoi lähestyä kahtatoista ja Vuokkariin lähti bussi viittä yli, ja koska seuraava olisi mennyt vasta kahdelta, minäkin, krhmm, hyvästelin Sutun ja Tuukan ja lähdin Miran ja Hilmarin matkaan bussille.
Random toiminta se vaan jatkui, ja että ne muuten tarjosivat mulle sitä saakelin Kossua... Sanotaanko nyt vaikka että ihan tarpeeksi pienelle, viattomalle tytölle.
Bussissa tavattiin Niina ja mukavaa seuraa löytyi myös hauskalla skottiaksentilla puhuvasta kaverista. Perille päästyämme pariskunta kiltisti (...) saattoi meikäläisen kotiin, ja sanonpa vaan että kuluipa muuten hemmetisti aikaa sellaiselle saattomatkalle :'D Mikäpäs siinä sitten. Kotiin päädyin lopulta joskus kahden jälkeen, parillakin tapaa hieman pyörällä päästäni, so to say...

Kuten nyt on jo tähän mennessä saattanut arvata, mulla oli ihan hiton hauskaa, ja kuten illan aikana pariin otteeseen sanoakin: ihme juttu, että saatoin edes lähellekään harkita meneväni jonnekin muualle kuin tuonne koskenrantaan noiden kanssa :D Oli kyllä luultavasti parhaat koulujenloppujuhlinnat tähän asti!

PS. Olisi ollut kiva liittää otsikon alle vaikka joku hieno, lausetta havainnollistava piirustuskin, mutta ihan kuin tällainen laiska saisi mitään vastaavaa aikaiseksi :D
PPS. Otsikoksi oli ehdolla muitakin vaihtoehtoja, mm. "Oli suomalainen, suomalainen ja norjalainen..." sekä "Suttu's been here", mutta päätin kuitenkin laihoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti