lauantai 5. helmikuuta 2011

Vapaus

Koittihan se viimeinen koepäivä jo! Lukiolaisen varmasti suurimpia helpotuksia on saada jakson viimeinen koe päätökseen, oli sitten antanut kaikkensa tai ei :D Vielä jos saa vaan relailla pari päivää ennen koulun jatkumista, niin vielä parempi.
Ainakin meikäläisen mieleen tulee edelleenkin näitä iänikuisia "nyt alkavassa jaksossa panostan sitten kunnolla ja luen joka hiton päivä", mutta kyllä sitä viimeistään tässä vaiheessa jo tietää kuinka lopulta tulee käymään... Minkäs teet. Oispa se kouluun panostus suoraan verrannollinen siihen kuinka paljon oon kyseisestä asiasta täälläkin jo puhunut. Vois ehkä joskus hankkia elämänkin. Tai no, mitäs sellasella.

Kulunut viikko on ollut tosiaan monestakin syystä melkoisen rankka, joten tänään ja varmaan loppuviikonlopunkin ajan aion vaan löhöillä. Tossa äskenkin katselin tonnikalasubia mutustaen putkeen kaksi jaksoa Täydellisiä naisia, kun ei ollut aiemmin ehtinyt (on se vaan hyvä sarja, kunhan ei ota liian vakavasti :'D), ja myös vissiinkin viime viikolla saapuneet, uusimmat Trendi ja Demi (kyllä, en vieläkään raaski lakata tilaamasta tätä vaikka lehti ei enää niin loistolta tunnukaan kuin vaikka 5 vuotta sitten) odottavat lukemista. Hyvällä omallatunnolla harrastettu passiivisuus on mahtavaa <3

Yksi viikon aikaisista pienistä, piristävistä valopilkuista oli kyllä ehdottomasti keskiviikkona postista noutamani Sonata-huppari. Kuten kuvista näkyy, miesten M-kokoinen paita ei välttämättä ole mulle ihan kaikista sopivin, mutkun ei ollut pienempiä ja kyllä toi mielestäni on ehkä kivoin bändin hupparivalikoimasta (tai no Reckoning night -hupparia mietin myös, mutta sininen väri se sitten voitti :>). Ja hupparihan sen olla piti, koska omistin tähän mennessä vasta yhden bändihupparin ja sekin vähän kyllästyttää jo :D Ja olihan se ehkä jo muutenkin aika hankkia vähän sonatavaatetta, bändihän on kulkenut mukana tässä jotain viisi vuotta.
Musta tulis varmasti ihan loistava muotibloggaaja :'D Mistä näitä ilmeitä oikein tulee?

Toi kitara on hieno <3

Tässä kohtaa voisikin jo harkita siirtymistä sängyn pohjalle noiden lehtien ja turkinpippuripussin kera, kun ei mitään erityisen tähdellistä kirjoitettavaa ainakaan muistu nyt mieleen.
Loppuun on silti viä pakko laittaa kuva Väinöstä, joka oli taas vähän hupsu kytätessään tosta saunan oven alta noin.
Entering at your own risk, perkele.

3 kommenttia:

  1. En tiennyt, että sulla on kilpikonna =D Onkos Väinö helppo hoidettava? =) Ja tosissaan helpottavaa, koeviikko on ohi!

    VastaaPoista
  2. ^ Hyvä idea :D
    Ja Anna: Kyllähän se melko helppo on hoitaa, joka päivä kun antaa vähän ruokaa, joskus kylvettää tietty myös jätökset siivoaa. Ja sillä on myös pari tommosta lämpö- ja uv-lamppua ja kesäaitaus takapihalla :) Ja kylppärin ja saunan lattialämmitys on sille hyvä asia myös.
    Tulipas selitys :'D

    VastaaPoista