maanantai 14. helmikuuta 2011

But oh, what beautiful things

Näköjään melkeinpä tavaksi muodostumassa oleva viikonloppupostaushan se on täällä taas. Jee :'D
Ulkona on paistanut tänään ihanasti aurinko, ja koitin tossa joku aika sitten ottaa kuvaakin talvisesta takapihastamme, mutta ei se nyt (jotenkin kummassa) tuosta ikkunan läpi niin häävisti onnistunutkaan. Ulkona hyppiminen pelkässä kylpytakissa edes kuvien ottamisen vuoksi ei kuitenkaan innosta, joten se siitäkin kuvasta sitten :D
Alkaa jo muuten huomata miten tässä ollaan kovasti menossa kevättä kohti, etenkin tuon valomäärän lisääntymisessä. Tän viikon ensimmäisenä aamuna siinä bussilla kouluun körötellessä yhtäkkiä vaan tajusi että hitto, täällähän alkaa olla jo valosaa! Saatoin hieman innostua. Harmi vaan, että ensimmäisten kevään merkkien tullen sitä alkaa saman tien jo melkeinpä toivoa että pimeyden mukana vähenisivät jo äkkiä myös lumi ja pakkanen... Mitä nyt ei ihan heti taida olla tapahtumassa. No, ehkä tässä jaksaa vielä nyt helmikuussa edessä olevien wanhojen (iik, ens viikolla!), penkkareiden, maaliskuussa ilmestyvien kahden lempibändini levyjen (The Sounds - Something to die for ja Children of Bodom - Relentless reckless forever) sekä parin niiden jälkeen tulossa olevan keikankin avulla sinne vähän lämpimämmille keleille asti :>

Joop. Eilen käytiin Tiian kanssa kaupungilla ja itselleni mukaan sieltä tarttui hiusväriä (sekä normaalia vaalennusväriä että Directionsin valkoista shokkiväriä), hiuskoristetta, irtoluomiväriä (ja mukana ilmaiseksi saatu Make Up Storen lehti. ^^ Ihania kuvia), kynsilakkaa ja meikkivoidetta sekä vielä pienenä WTF-sokerina pohjalla: tekoripset. Kyllä. Tähän asti olen pysynyt kyseisistä värkeistä erossa, joten oli jo ehkä aikakin että uteliaisuus voitti. Ajattelin että jos nyt kokeillaan, ja jos hyvin käy niin laitetaan ihmeessä myös wanhoihin.
Hieman vaikeammaltahan se räpyttimien kiinnitys aluksi tuntui kuin mitä olin aatellut, mutta sainhan mä ne sitten lopulta pysymään. Ja reaktio sen jälkeen olikin kyllä yks tosi iso vau. Näyttivät tosi ihanilta! Kovin havainnollistavaa kuvaa en jaksanut edes yrittää räpsiä, mutta vähän nyt jotain edes:
Semmosta. Tuolta sisänurkista uhkasivat vähän lähteä irtoomaan, mutta pitää koittaa laittaa ens kerralla vielä paremmin kiinni sitten. Voitte muuten varmaan uskoa ettei olisi hirveästi huvittanut ottaa kapistuksia pois ja muuttua hohdokkaasta Audrey Hepburnista (no ok, ei ehkä ihan mutta melkein) takaisin ihan tavalliseksi tytöksi, jonka omat, säälittävät ripset ovat luokkaa pari hassua karvaa siellä täällä. Ainakin noihin tekoripsiin verrattuna. On tää kamalaa :D

Mutta tosiaan. Sekä mä että äiti myös blondattiin tossa hiuksiamme vähän, ja täytyy sanoa että melkoisen jännin lopputuloksin: mun hiukset on nyt suurilta osin vähän tämmöset siniset ja äitin lähinnä keltaset. Heja Sverige. Kotivärjäys, teit sen taas :D Kunnollista kuvaa omasta päästäni mulla ei nyt ole, mutta täytyy sanoa että ei tämmönen vaaleansinertävä ole ihan oikeesti mikään hullumpi väri, ainakaan mulle ja mun omasta mielestäni :D Täytyy koittaa jatkossakin, mutta nyt wanhoihin mennessä aion kyllä vaalentaa tän tolla shokilla. Ei sen tukan tarvi kuitenkaan ihan samaa väriä olla kuin mekko :'D

Semmosta se tansseihin pikku hiljaa valmistautuminen täällä päin.
Tässä vaiheessa postausta sitä voisi kuitenkin hienovaraisesti siirtää puheenaihetta kauneusjutuista *köh köh* myös tuonne musiikkipuolelle: tiistai-iltana nimittäin hypin melkein riemusta saadessani kuulla että Provinssirockin bändikattaukseen kuuluvat mm. jo tuolla aiemminkin mainitsemani Soundsit!
Provinssi itsessään on mulle vielä ei-koettu tapahtuma, mutta Soundsin keikkoja on nähty tähän mennessä kaksi ja niiden perusteella aion kyllä todellakin suunnata Seinäjoelle. Ihan mahtavuuttahan olisi jos saisi vielä kesätöitä jotka olisi sitten työskenneltynä jo tohon kesäkuun puoleenväliin mennessä (heh, ihan varmasti...), vaikka nyt siksikin että pääsisi toteuttamaan jo jonkin aikaa kyteneitä suunnitelmia näiden hiusten suhteen... Jostain syystä sitä haluaisi värjätä päänsä vähän erikoisemmalla värillä nimenomaan kesällä ja vaikkapa juuri parahiksi joillekkin festarille, mutta kassellaan. Toivottavasti tulisi saatua nyt edes joku työ, ja kattoo sitten sitä hiusasiaa vasta (ei olisi välttämättä ihan uskomaton juttu että sen värin vuoksi työpaikkojen saaminen olisi vielä lujemmassa kiinni :'D).

Hitto muuten kun sitä melkein pysyykin aiheessa... Nojoo. Tosiaan musiikkimaailmaan liittyvä, vielä huomattavasti kohahduttavampi uutinen tuli nimittäin torstaina über-ultimate-lempibändiltäni Nightwishilta. Ovat tekemässä (toivottavasti) loppuvuodesta ilmestyvän levynsä lisäksi myös elokuvaa!
Kansi (tai no tässä vaiheessa vielä teaser vaan) näyttää tosi hienolta myös! Yhdessä vaiheessa tosin tajusin että tostahan tulee vähän jonkun E.T:n kansi mieleen noiden, öh, käsien vuoks, mutta pikkuvikoja :D Hieno on.
Pitkäänhän ne olivat tuossa olleet niin salamyhkäisinä suunnittelemassa jotain "täysin uutta" ja luvanneet infota siitä tässä pian, mutta enhän mä nyt hitto soikoon osannut odottaa mitään noin... ISOA :D Sillä onhan toi nyt todellakin jo jotain. Tarviiko enää sanoakaan että oon jutusta tosi innoissani.
Moni on vaikuttanut vähän epäileväiseltä mm. tuon lopputuloksen suhteen, mutta kyllä mä ainakin näiden tietojen perusteella uskon että sieltä varmasti on tosi hienoa "kokoillan musiikkivideota" tulossa. Leffahan voi menestyä kovasti tai sitten se voi tietysti myös flopata monien mielestä täysin, mutta mä en sellasista asioista jaksa välittää, tärkeintä on se mitä ite tykkään.

Tänkertainen postaus näyttää paisuneen vähän pidemmäksi kuin oli tarkotus, mutta sehän nyt ei välttämättä huono asia ole. Jotenkin kumma juttu, mullahan ois esim. matikantehtäviä tehtävänä, miten ihmeessä oon saanut pysyteltyä koneella näinkin kauan... Hyvin jännää.
Jos sitten nyt vaikka sitä todennäköisyyslaskentaa. Tai no sitä ennen kyllä ruokaa.
Illanjatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti