torstai 20. lokakuuta 2011

In the air tonight

Loma on ainakin tähän asti ollut kyllä varsinaista löhöilyä, mutta no, en valita :'D
Koneellakin tulee kuitenkin roikuttua melkoisia määriä, joten kai se olisi hyvä sitten lisätä tännekin taas jotain, vaikkei joistain menoistaan juuri kerrottavaa olisikaan. Oikein sopiva aihe tähän saumaan olisikin sitten tämä netin maailmassa aina jossakin vastaantuleva ja monia varmasti jo ärsyttäväkin musiikki...tämmönen!
Tuollaiseen täysmittaiseen ja kuukauden kestävään listaamiseen mulla luultavasti menisi hermot jo viidennen kohdan paikkeilla, joten tässä olisikin vähän tällainen lyhennetympi versio ihan kerrallaselvänä.

1. Your favourite song

Fuck the police, mäpäs pistänkin kaksi! Ensimmäisenä yksi niistä, jotka laittavat sukat pyörimään jalassa pahiten nimenomaan tällä hetkellä:


Koko näiden levy nyt on ollut viime aikoina kovassa soitossa muutenkin, erityisesti autossa :D
En nyt tiedä miten tätäkään ryhtyisi sen suuremmin kuvailemaan (kuuntelepa ite!), hitonmoinen on meininki, ja vaikka "tarttuvuus" saattaisi kuulostaa vähän oudolta niin jotain... sellaista vastaavaa tässä nyt on. :D


Tässä taas olisi tarjolla pikemminkin jonkinlaista all-time-feivörittiä, tai jotain sinne päin. Eipähän ole tässäkään meiningistä pulaa, ja erityisesti tuo alkupuolisko on edelleenkin jotain saakelin hienoa. Ties minkälaista seikkailua enteilevät sanatkaan ei biisiä silleen niinku you know varsinaisesti huononna :)


2. Your favourite coverOisihan niitä muitakin hyviä covereita, mutta en silti halua edes miettiä muita koska tää on niin saakelin hyvä :D
Muistan että noiden coverlevyn ostettuani ja tämän ekaa kertaa kuunneltuani biisi olikin sitten pakko laittaa uudelleen soimaan varmaan 15 kertaa. Eipä tuo alkuperäinenkään nyt huono ole, mutta tämä on vain jotenkin paljon... voimakkaampi, en mä tiedä :D Isomman kuuloinen meno päällä.
Sanojen (ja joo, en sitten löytänyt videota johon ne sanat olisi tosiaan lisätty ihan kuvaankin) perusteella nyt ei jää hirveästi tulkinnanvaraa että mistä tässä lauletaan, ja vaikka jokaista kohtaa nyt ei välttämättä erityisen vakavasti otettaviksi olisikaan tarkoitettu, kyllähän tuo silti saa vähän sellaisen vinon hymyn vääntymään naamalle.


3. A song that reminds you of someone


Siinä missä muilla exät niin Sannilla entiset ystävät.
Kaikkia sanoja ei tosiaan siitäkään syystä voi ihan sellaisinaan allekirjoittaa, pikemminkin fiiliksen. Anteeksi on pyydetty (ja kyllä varmaan suurilta osin annetukin), molemmilla on omat elämänsä ja jutellaan kun jossain törmätään. Onhan ne kivuliaat muistot edelleenkin olemassa, mutta paljon, paljon enemmän on silti niitä hyviä.
Harmi muuten ettei Gwen Stefani -fanitusaikanani silloin ehkä 11-12-vuotiaana tullut tajuttua biisien sanoista kovinkaan paljoa, olisi ehkä voinut saada kaikesta vielä enemmänkin irti. :'D


4. A song that reminds you of a certain place


Koska Kitee. xD Sieltä ne pelaajat juoksi tämän tahdissa kentälle ja voi saakeli, en ehkä kestä. Koko reissu oli jotain hiton kummallista ja samalla hiton hienoa.
"Tää on maailman hienoin laji." :'D5. A song from your favourite movie


En nyt jaksanut keksiä TSH:sta mitään tiettyä tähän (They're taking the hobbits to Isengard!1), joten Pirates saa luvan kelvata. Tykkään tästä tosi paljon, ja voisihan tuo laatu videossa olla parempikin, mutta aattelin että kivempi se olisi ihan visuaalisenkin puolen kanssa näyttää.
6. A song that you can play on an instrument


Tein tosiaan YouTubeenkin tunnuksen tuossa eilen illalla :'D Videon lisäsin tänään, ja kyllä huomaa että sen ladattua tulikin sitten kiire lähteä ulos kun tuli nimeenkin vähän liikaa noita isoja kirjaimia...
Kyseessä on jotain puolitoista vuotta sitten kuvattu (synakin sijaitsi veljen huoneessa) video ja no, eipä tää mun räpellykseni alkuperäiselle hirveästi oikeutta tee... Mutta versio se nyt on vähän yksinkertaisempikin versio :'D Onneksi ei muuten edes näytä tyhmältä nuo kulmassa heiluvat etuhiukset, älkäätten välittäkö.


7. A song that you wish you could play


Näitä vasta riittäisikin, mutta tää on oikeastikin työn alla :D Ja onpahan jo yksinkertasimmat osuudet eli ihan huomattava pätkä hallussa!8. A song that makes you happyNo näitähän kanssa olisi... Mutta tämä se tuli melkein ensimmäisenä mieleen :D En nyt niin osaa kuvailla mikä tästäkin näin kivan tekee, mutta sävel (jää muuten päähän soimaan, varoitan!) ja toi harmonikka ainakin :D


9. A song that makes you sad

Pakko laittaa kaksi tähänkin, en osannut valita!
Yhteistä näillä kummallakin on se, että mulle ne on jotenkin niin hemmetin surullisia että hyvä kun pystyy oikeesti edes kuuntelemaan :'D Tulee melkein sellanen... paha olo. Mutta ihan sillä hyvällä tavalla kai, kertoo että jotenkin on ainakin vaikuttanut.10. A song from your childhood


Tässä sellainen, joka on edelleenkin ihan törkeen ihana. Anastasia oli ensimmäinen leffa jota kävin ihan teatterissakin katsomassa vissiinkin 5-vuotiaana, ja teki kyllä vaikutuksen. Muutama vuosi sitten taisi tulla viimeksi katsotuksi, ja hyvähän se on edelleen - erityisesti tästä kohtauksesta tykkään kovasti. Vaikkakin lopun "Hei!" olisi kyllä voitu kyllä jättää videolta pois :'DPS. Pahoittelen viestin hieman epäsiistiä ulkoasua - vaikka noi tekstit ja videot asettelisi sitten miten huolella niin aina se lopputulos on jostain kohti vähintään rivin pieleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti