tiistai 4. lokakuuta 2011

Haasteellista

Juuri kun olin pitkään jatkuneen koneellavitkuttelun jälkeen alistumassa kohtalooni ja siirtymässä viimein rustaamaan ruotsin kirjoitelmia, huomasinkin Miran mulle aivan täydelliseen aikaan antaman haasteen - mitä vain kouluhommien välttelyn kustannuksella! :D
No ei, kivojahan nämä on yleensä muutenkin, tällä kertaa sain tosin huomata haasteen olevan itselleni varsin... haasteellinen. Ideanahan on siis laittaa näytille itsestään otettu, mahdollisimman tuore kuva sekä siitä noin vuosi taaksepäin otettu kuva ja kertoa niistä jotain, ja vertailukin on hyvä juttu jos sellaista saa aikaan.
Jos musta itsestäni tulee joskus kuvia otetuksi niin kyllä niitä melkeinpä aina tänne lisäillään, joten mitään ns. ennennäkemätöntä ja suht tuoretta ei tuolta kansioista juuri löydy. Tässä nyt kuitenkin jotain, joka on ainakin melko uutta:
Syyskuu 2011

Tämäkin tuli otettua vajaa kuukausi sitten Ofeliasta lähtiessä, ja itsekin voisin jopa sanoa pitäväni kuvasta ja vaatetuksestani siinä (vaikka kuten näkee, tunikaa olisi ehkä saanut olla kaupassa jäljellä vielä yhtä kokoa pienempänä). Kerrankin saa kuviin mukaan edes jotain pientä vanhanaikaisuutta tuon ympäristön puolesta.

Ainoa kansioista löytynyt, itsestäni syyskuussa 2010 otettu kuva on sellainen, jossa poseeraan Simone Simonsin kanssa Nosturin pihalla ennen Epican keikkaa. Vaikka olisikin tehnyt kovasti mieli laittaa tähän juuri se, en kuitenkaan tehnyt niin koska ainoa yhteys tuoreempaan kuvaan on tosiaan se, että pidän niistä. Okei, ei tämä näytille päätynyt kuvakaan kovin paljon samankaltainen tuon toisen kanssa ole, mutta onpahan ainakin enemmän aineksia vertailuun, jossa on ehkä jotain järkeäkin.

Elokuu 2010

Tämä on otettu tosiaan Helsingin Ruoholahdessa sen jälkeen, kun oltiin käyty Tiian kanssa Kaapelitehtaalla katsomassa jotakin näytelmän tapaista. Eroa hiustenkasvattamisen eri vaiheiden lisäksi on ennen kaikkea se, etten mä todellakaan pidä tästä kuvasta :D Oon ihan kummallisessa asennossa, ja olemuksesta tulee muutenkin mieleen joku päivän viimeisiä auringonsäteitä rannalle paistattelemaan asettunut manaatti. Etenkin tuossa istuessa huomaa ettei hamettakaan ole varsinaisesti pituudella pilattu, ja "asun" yläosan virkaakin piti alunperin toimittaa aivan toinen, musta toppi. Sen jouduin vaihtamaan pois viime hetkellä, koska se likaantui about 10 minuuttia ennen junaan lähtöä tuohon aikaan 16-vuotiaan pikkuveljeni heitettyä mua pienen tappelemisen päätteeksi kanalla. Voi hitto oikeesti, tervetuloa vaan meille...


Mira oli antanut oman haasteensa eteenpäin kolmelle henkilölle, joten itse voisin kiusata tällä Ninaa, Annaa ja Katia. :) Siitä vaan kansioita kaivelemaan!

6 kommenttia:

 1. Wuhuu thanks! :) saanpahan hyvän tekosyyn nyt kirjoitella jotain blogiin, ku varsin hiljaista on ollut viimeaikoina!

  VastaaPoista
 2. Haa! No, pitääkin skarppaantua nyt kunnolla. Tosin sen kuvan löytäminen on hyvin vaikeaa... Ellen sitten voi sääntöjä rikkomalla postata kuvan kuuden vuoden takaa =D

  VastaaPoista
 3. Noh eiköhän sekin käy hätätapauksessa :D

  VastaaPoista
 4. EIIHH :'D No ei nyt sentään, ihan jännä haaste. Koitan saada joku päivä aikaiseksi :D

  VastaaPoista
 5. xDD Kärsi siinä nyt! :'D Ei vaan

  VastaaPoista