sunnuntai 18. syyskuuta 2011

What's the price of the world - I can write a check

Hannan kanssa tehdyn helsingissäkäynnin jälkeen jäi vielä fiilis, että no oishan siellä kiva kiertää ihan kaupoissakin... Tänään haistatin siis pitkät terveystiedon lukemiselle ja lähdin hesailemaan Ninan kanssa :)
Vaikka en oo kai ikinä ostanut Morticiasta mitään, on se silti pakollinen visiittikohde aina tuonne päin eksyessä. Naamio on yksi näistä aina vastaantulevista "älyttömän ihanista asioista, joita ei kuitenkaan tarvi ikinä mihinkään" :D Ei lähtenyt siis mukaan.
Kovin oli kivaa ja ostettavaa löytyi kummallekin, meikäläisen löydökset näiden muodossa:
Takki Backstreetin aleista. Tykkään siitä n. 10 kertaa enemmän kuin ilmeeni kuvassa antaa ymmärtää :D
Ja samasta paikasta myös korsetti-ihanuus, alessa (ja hiton reilussa sellaisessa :O) sekin!
Oli pakko kuvailla jo sovituskopissa :'D
Kuvat vähän hämää, sillä molemmissa valaistus saa kapistuksen näyttämään pikemminkin keltaiselta kuin sellaiselta puuterinväriseltä mitä se oikeasti on.
Tuli kyllä hetki mietittyä että mahtaakohan tuo näyttää liikaa joltain alusvaatekorsetilta, mutta ainakaan toivottavasti ei :D
Ja übernaisellisuudesta sitten aivan toisenlaiseen tunnelmiin... Maasto-reisitaskuhousuja on tullut himoiltua jo pitkän aikaa, ja Kalliossa sijaitsevasta Streetbeatistä tällaiset sitten lähti viimeinkin matkaan.
Eikös olekin miehekäs poseeraus :'DD


Tässä myös jotain minkä perään on haikailtu kauan: naisellisempi koululaukkuvaihtoehto tuolle Marimekon perusolkalaukulle. Oli lievästi sanottuna kiva juttu löytää Accessorezista juuri tuo yksilö myös mustana :) Minähän en siis yhtään mistään ruseteista tykkää, en...

Musiikkipuolikin pääsi aavistuksen keventämään pussia, sillä Keltaisesta jäänsärkijästä sain viimein käsiini Amaranthen levyn. Tällä hetkellä soimassa ehkä viidettä kertaa putkeen, ja koko ajan vaan kuulostaa paremmalta. Pieni näyte, osastoa hempeily:


<3

Veikkaisin että seuraavaan pariin viikkoon ei ole tulossa minkäännäköistä postausta, sillä koitan nyt viimeinkin saada noista terveystiedon kirjoistakin jotain irti. On kyllä tullut huomattua että kyseinen aine ei oo erityisemmin mun juttu, ja pistää vähän (= aivan helvetisti) kaduttamaan että kuitenkin olin sitten ylipuhuttavissa kirjoittamaan sen... No, ylimääräisyys antaa kuitenkin vähän armoa, joten eipähän jää lakki puuttumaan vaikkei nyt menisikään läpi :D
Palailemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti