sunnuntai 11. syyskuuta 2011

The first star of Fall

Koneen hajoaminen sattui sinänsä hyvään saumaan, sillä Hanna tuli meille 28. päivä elokuuta ja lähti takaisin Saksaan nyt keskiviikkona - oli ainakin korvaavaa tekemistä datailulle :D
Kieltämättä kyllä vähän mietitytti että mitähän siitäkin tulee kun meidän perhe yrittää hostata jotakuta, mutta hyvinhän me se taidettiin kuitenkin klaarata, eihän tääkään visiitti kestänyt kuin kymmenen päivää.
Itse huomasin päivää Hannan saapumista ennen saaneeni myös osani perinteisestä syysflunssasta, mutta pahin vaihe oli onneksi ohi parissa päivässä. Muutenkin olen iloinen ettei virus iskenyt päivää tai paria aiemmin, sillä ei olisi ollut kovin kiva hillua täällä meillä mm. Liisan synttäreitä varten järkätyissä bileissä kipeänä. Itselläni ei ole tästä tapahtumasta kuvia, ihan kivaa oli kuitenkin!

Mutta joo, Hannan kanssa käytiin mm. Näsinneulassa ja Pyynikin näkötornilla ihailemassa maisemia, leffassa katsomassa Midnight in Paris (yllättävän hyvä ollakseen vain "romanttinen komedia"!), Veittijärven saunalla & uimassa (tämän jälkeen Hanna tuli kipeeksi... :'D), Helsingissä pyörimässä, Seitsemisen kansallispuistossa sekä keilaamassa. Vieras vaikutti kyllä viihtyvän Suomessa pirun hyvin, ja vaikkapa järven ohi ajaminen oli aina jonkintasonen vau-juttu :D
Millekään tarkoille sepustuksille tuskin on tarvetta, mutta tässä nyt joitakin kuvia:

Nää "hehe, näytän tässäki kuvassa raskaanaolevalta!" -huomaamiset ei oo kohta enää hauska juttu... Leikitään että ton paidan alla on vaikka tyyny Isabella Holm -tyyliin, minähän en mitään pömppistä omista.

Hauska juttu jollain hesalaisella kadulla :D

...puhumattakaan tästä! Yhteen Ruttopuiston puista oli kiinnitetty keinuja, ja voi herranjumala miten mä ihastuin siihen näkymään (ja sain totta kai vaan huonoja kuvia, todellisuudessa näytti paljon hienommalta). Noin timwalkermaiseen taiteeseen ei joka päivä Suomessa katuja tallatessaan törmääkään. Ihan himo kiva idea.


Melisan työpaikka Hesassa oli tosi ihana: koko vuoden auki oleva joulukauppa. Turisteja riitti :D
Itse todellakaan ole mikään joulufriikki, mutta tuolla vaan oli silti ihana tunnelma ja paljon kauniita koristeita.


Toiminnantäyteistä puolitoistaviikkoista seurasikin sitten myös toiminnantäyteinen viikonloppu... Onhan se tietysti kivaa kun on monenlaista tekemistä kavereiden kanssa, mutta voisi noita terveystiedon kirjojakin yrittää vähän enemmän katsella :'D No, onpahan onneksi pian ohi sekin koitos... Mutta niin, perjantaina Anttu ja Meri järkkäsivät pienet ex tempore -bileet, ja kivaahan siellä oli. Jotenkin kummassa en tullut sielläkään kuvia ottaneeksi, möh, mutta eipä voi mitään.
Kaksi kertaa tavallista vahvempi siideri, huonosti nukuttu viikko ja ei-niin-suuri-määrä ruokaa taisivat olla vähän petollinen yhdistelmä, mutta kaikesta huolimatta suuntasin lauantaiaamuna Turkuun katsomaan Miraa, Assia ja muita otuksia.

Yksi rauhallisimmista ottamistamme ryhmäkuvista :D Odotan innolla päästä näkemään niitä järkkärillä räpsäistyjä teoksia, joissa esim. hypätään ilmaan, muodostetaan kirjaimia, näytetään mitä liikunnallisimpia asentoja ja poseerataan mm. sotilaina.
Ohjelmassa oli mm. yleistä hengailua, Vedetään hatusta -henkisiä pelejä (keskustelu pelkkiä kysymyslauseita käyttäen oli luultavasti mielenkiintoisimmillaan silloin, kun määrätty tilanne oli laatua "Alexi Laiho ja Päivi Räsänen kerrosten väliin juuttuneessa hississä" xD), Aliasta ja myöhemmin illalla hevikaraokea mahdollisella alkoholilla höystettynä. Itsehän en ollut enää "jatkoilla" paikalla, sillä viimeinen juna lähti jo yhdeksältä ja ajattelin sen olevan seuraavan päivän aikataulua silmälläpitäen ehkä parempi, että heräisin ihan kotona. Toisaalta harmi, mutta ehkä ne perjantaiset bileet kuitenkin vähän kompensoi :D


Biisien nimien pohjalta pelatun piirrä ja arvaa -pelin aikaansaannosta. Paperin ylin taideteos on ehkä mun lemppari: Miran tulkinta Bodomin Ghost riders in the skystä. xD
Tämä taas on Brother Firetribe - Chasing the Angels :'D
Ruoka maistui. Huomatkaa mun taidokas piirustus.
Noiden kämpässä varmaan joka kohdassa seinää oli joku kuva, juliste tai seinälippu :D
Emppu <3
Hauskaa oli, toivottavasti se alustavasti suunnitteilla ollut pikkujoulujen tuolla viettäminen onnistuisi. :)

Tänään kävin sitten Annan kanssa kaupungilla mm. YO-talossa katsastamassa toiseen kertaan Tampereella järjestetyn Ofelia Marketin.
No ohan se joskus kiva laittaa kuva, jossa näkyy vaatetuskin kunnolla.

Sieltähän sitä taas löytyi pöytäkaupalla toinen toistaan ihanampaa tavaraa, harmi vaan että monet tosi kalliita. Esim. hienoja minisilintereitä ja muita päähärpäkkeitä oli vaikka kuinka paljon, mutta tuntuisi kuitenkin vähän ikävältä maksaa halvimmillaankin 25 e asusteesta, jota sitten tulee käyttämään ehkä muutaman hassun kerran vuodessa jossain juhlissa. Äh, ei pidäkään ajatella niitä enempää, tai kohta alkaa kaduttaa että olisiko sittenkin pitänyt ostaa yksi... :D
Tyhjin käsin tuolta ei kuitenkaan tarvinnut poistua, sillä mukaan tarttui tapahtuman luultavasti halvinta osastoa edustaneet kaulakoru, liivi ja laukku, 10 e jokainen.

Sanna von Steam -sakset :)
Älkää välittäkö taas näistä tällasista kuvista... Naama oli epäkunnossa.

Annakin löysi itselleen kengät ja hatun, ja ensimmäisenä mainituilla ei tainnut olla hintaakaan kuin 5 e joten ihan hyvin. :) Muutenkin oli kyllä kiva vain kierrellä (niin hyvin kuin aina joihinkin kohtiin muodostuneissa ryysiksissä vain etenemään pääsi :'D) ja katsella, ja pelkästään jo joidenkin oikein hienoksi laittautuneiden shoppailijoiden asuja oli hieno nähdä. ...Puhumattakaan eräästä miehestä, joka muistutti tummahiuksisempaa versiota Mark Jansenista. Ei tainnut olla kaupan :(

Pakko mainita vielä, että aurinkoinen syyskuu osaa sitten olla hieno asia. Värit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti