perjantai 19. syyskuuta 2014

Surrender to the beat from the pulse of your heart


Amaranthe Pakkahuoneella 18.7.2014

Whispered
Omnium Gatherum


Kivalla kesäsäällä ja seuralla Pakkista vastapäisen Passionin terassi on superhieno asia. Entä itse keikka? No ei voi muuta kuin ilmoittaa, että Amaranthe on virallisesti bilebändi nro 1, piste. Hauskaa siis oli, omat tanssiliikkeet, valotikut ja minidiskopallo for the win. Mm. Electroheart oli jälleen niin huippu etten tajua, miten en ensi alkuun edes niin välittänyt koko biisistä. En tajua myöskään sitä, miten jotain viime vuoden Tuskasta raportoinutta hevipuristia harmitti silloin Elisen kuulemma liikaa peruspoppimeininkiä muistuttava lavaliikehdintä (come on dude, kumpi meistä tässä oli se heteromies?).  
Tällä kertaa juttu on vähän niin että lyhyestä virsi kaunis, joten eipä tässä muuta kuin että tulevaa levyä ja seuraavaa keikkaa odotellessa!

PS. Postausten pikkuhiljaa säälittävän pitkiksi venyneet välit näköjään muuntuivat taas kunnon horrokseksi, joten pahoittelut siitä, jos jotakuta on päässyt harmittamaan. En usko jatkossakaan saavani kirjoituksia aikaan useammin kuin kerran kuussa, mutta nyt poikkeuksellisesti tässä lähipäivinä olisi kuitenkin tiedossa vähän lisää! Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti