sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Viittailua

Viimeisen viiden viime talven ajan samaa takkia käyttäneenä aloin hieman kaivata jotakin vaihtelua, etenkin kun Suomessa niihin talvivaatteisiin kääriytyneenä nyt tulee vietettyä se puolet vuodesta. Kauppojen takkimuoti näytti yleisesti melkoisen tylsältä, mutta Lindexistä löytyi jotain mullekin mieluista!


Viittahan nyt ei sellaisenaan millään pakkasilla lämmitä, mutta sen kun vain heittää vanhan takin kanssa päällekäin niin voilà!
Väri näytti kaupassa ihan täydeltä mustalta, mutta kuten sivujen infokin kertoo, tosi tosi tumma sininenhän tuo oikeastaan on. Mustan ystävänä karu totuus pääsi tietysti hieman harmittamaan, mutta väliäkö tuon noin pimeässä. Napit olisi vielä tarkoitus saada vaihdettua joihinkin enemmän hopeaan päin meneviksi, kuhan saan aikaiseksi.

Mieleni on nyt loppuvuodesta vaellellut ehkä turhankin paljon eräässä kuvitteellisessa brittiläisessä sisäoppilaitoksessa, ja siitä voi toki esittää omat teoriansa, kuinka paljon lievätkin Tylypahka-assosiaatiot sitten lopulta vaikuttivat ostopäätökseen. Joka tapauksessa mä tuosta kuitenkin tykkään. Ja kyseessä on kyllä ilmeisesti ihan pätevä vaate, kun se päällä tuntuu tyylikkäältä ja jopa uniikilta vieläpä niin, että saa olla pienesti nörtti!

Epäsymmetrinen hymy, missä muka?

PS. Koska kalenteri näyttääkin jo aatonaattoa, pitänee siis lähettää jouluntoivotukset täältä oksennustaudinpotemispäämajasta. Omaa joulumieltä on kaiken "posliinirekalla ajamisen" lisäksi kaivertanut tieto täällä kotikylällä kuolleena löytyneestä Arttu-pojasta, mikä nyt antaa taas aika lailla perspektiiviä kaikkeen...

Oho, vähän meinasi mennä nyt vakavaksi, mutta kaikille tosiaan niin hyvää joulua kuin nyt mahdollista on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti