tiistai 7. elokuuta 2012

So point and laugh, it isn't bad - they oughn't mind because they're mad!

Istun täällä teekuppi kädessä, korsetti kauniisti nyöritettynä ja tukka laitettuna kuuntelemassa Emilie Autumnin tänään postissa saapunutta FLAG-albumia!
Okei, osa edellisestä lauseesta saattaa olla liioittelua ellei jopa valehtelua, mutta levy todellakin on täällä ja kuulostaa eeppiseltä. Kokonaisuudessaanhan tää on pikemminkin musikaalin tai vastaavan soundtrack ja suuri osa kappaleista on koettu keikkojen vuoksi jo kaiken visuaalisenkin hässäkän kanssa, mutta tykkään silti, ja uusia suosikkejakin on löytynyt.













Viimeisen viikon-parin aikaista elämääni en välttämättä ihan vastaavaksi eeppisyydeksi kuvailisi, mutta lyhyet kuulumiset eivät kuitenkaan ole pahasta:

Oon mm.
- nolifettänyt koneella ties minkälaisten asioiden äärellä
- katunut Kuopiorockkiin lähtemättömyyttä
- ...mutta lohduttanut itseäni ajatuksella vielä edessä olleesta Myötätuulirockista
- hostannut saksalaisvahvistus Hannaa täällä neljä päivää
- stressannut enemmän kuin pitkään aikaan
- myöhästynyt lentokentältä
- ...ja hostannutkin Hannaa vielä pari extrapäivää
- ollut täysi hermoraunio
- lopulta jättänyt menemättä siihen pahuksen Vastatuulirockkiin.

Mutta ettei kaikesta jäisi liian ankea kuva, olen myös
- saanut opiskelupaikan, johon toisen asteen vaihtoehdoista ensimmäiseksi hain!
     [  ] tuli puskista
     [x] tuli pahasti puskista

Kosmetologin hommat ei kyllä välttämättä vaikuta itselleni miltään sen kummemmalta kutsumukselta, mutta maskeeraajan ammatista kiinnostuneelle kauneudenhoitoalan yo-pohjainen perustutkinto pohjana tuskin on ollenkaan pahitteeksi. Tämänkin opiskelun jälkeen tiedossa on siis varmasti vain lisää opiskelua, mutta olkoon, ainakin tiedän olevani tekemässä jotain järkevää seuraavat kaksi vuotta, ja vieläpä rakkaalla Tampereella. Yay!

Ja aiempiin tekemisiin palatakseni: älkää nyt suinkaan saako sitä kuvaa, ettei sen viikon kestäneen kansainvälistelymeiningin aikana olisi ollut kivaakin. Kuvia mulla on vain muutaman päivän ajalta ja niidenkin tekemiset aika turhia, mutta tässä hieman Tren Kukkaisviikkojen lopetuspäivän juttuja (joo, Myötiksen mentyä puihin piti keksiä lauantaille jotain vähemmän kuormittavaa ohjelmaa):











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti