sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Party like a rockstar

Täytin eilen 19! Ja Marco Hietala 46. Onnea, karvanaama :D
Vuoden päästä koittavaa ikää ajatellessa voin jo melkein tuntea, kuinka pieni kriisi alkaa pikkuhiljaa hiipiä lähemmäs takavasemmalta... Täytynee koittaa olla vaan miettimättä koko asiaa ja nauttia mahd. paljon viimeisestä teinivuodesta, jolloin vielä saa ehkä olla ilman, että jostain pitäisi tietääkin jotain.

Lahjoista iso osa oli varsin nestemäisiä, ja saldo kasvoi kuvan oton jälkeen vielä Piña coladalla ja toffeeliköörillä... Pitäisköhän tän kertoo porukasta jotain? :'D
Korttien edustalla Annan, Rebekan ja Naaman yhteislahja, eli kuolaamani minisilinteri sekä korvikset Bijou Brigittestä!
"Omg, lahjoja!"
Kortitkin oli tosi tosi ihania, tässäkin siis toki eniten toi mun kuvani :'D Uutenavuotena räpsäisty, pullokin näkyy ja silleen...
Tämä siis Rebekalta saatu eli tuo, jonka olin lahjojen ja korttien yhteiskuvaan laittanut jostain syystä tuo "19"-puoli näkyville. Tyhmä minä, kortti ihana. :)

Annan kortti avattuna, ja voi härregud että tääkin on upea. En ihan tiiä kuinka hyvin kaikki kehuvat adjektiivit sopii ihan muhun, mutta otettu olen!
Tässä siis kortin kiinni pitäneessä nauhassa riippuneet avaimet, jotka varmaan tosi oikeaoppisesti kiinnitin korviksiin. :)
Ihanat on, kiitos näistäkin!

Speedy & Saku eli päivän toinen synttärisankari Naama ja Eero + mää. Isäs oli lyhyt :D
Pojat tais nähdä jotain elämää suurempaa :D
Juhlapaikkanahan toimi tosiaan eräs viihtyisä saunatila Ylöjärvellä, ja ei mikään huono paikka! Saunan lisäksi oli mukavuudet karaokelaitteista ulkona olevaan paljuun.

:)

Ja loppuun vielä pientä hilpeyttä aiheuttanut kynttilä :'D Joko se on ollut liian kauan lämpimän takan vieressä tai sitten tämänkertaiset vieraat olivat sille vähän liian turn-off.

Kiitos kaikille mukana vaikuttaneille, toivottavasti mahdollisimman monella oli yhtä kivaa kuin mulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti