sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Sekalaista sekoilua

Yksi varmimmista kevään merkeistä on epäilemättä se, kun pihoilla alkaa näkyä kilpikonnia.


Oli niin aurinkoista tuossa päivällä, että päästettiin Väinö aitaukseen mönkimään :3

Huhtikuulle kestäneen talven jälkeen kevät tuntuu tulleen hiton äkkiä, enkä kyllä varsinaisesti valita!
Auringolla tuntuu olevan melkeinpä aina suora vaikutus meikäläisen mielialaan, ja tänäänkin se sai houkuteltua mut jopa sellaiseen suoritukseen kuin lenkillä käynti. Tähän asti uskollisessa talvitakissaan kulkeneelle oli kyllä aika wtf huomata tarkenevansa ulkona pelkässä hupparissa, mutta hyvä asiahan se vaan.
Taidan muuten olla jo omaksumassa jonkinlaisen 24/7 -bloggaaja-asenteen, sillä lenkilläkin tuli ajateltua että harmi ettei kamera tullut mukaan, olisinhan voinut ottaa pari kuvaa aurinkoisesta Vuorentaustan valtakunnasta tänne lisättäväksi :'D Pelottavaa, etten sanoisi... Kohta alan varmaan oikeasti ottaa jotain hiton päivän asu -kuvia ja poseerata niissä katse maassa, jalkaterät sisäänpäin käännettyinä ja toinen käsi joko jotain kaulakorua tai hiussuortuvaa räpläten.
No, tuskin nyt ihan hetkeen, vaikka nyt tosin olenkin aikeissa esitellä Seppälästä ennen Oulun-reissua puoleen hintaan löytämäni mekon :D "Poseeraus" tosin näyttää ryhdin vuoksi enemmän entisen voimistelijan (jonka käsivarret näyttävät normaalia läskimmiltä O_o) kuin jonkun muotibloggaajan tekemältä.

Kuva kuin mallikaan ei välttämättä tee mekkoselle oikeutta, mutta kiva se oikeesti on :D Kelit kun tästä vielä vähän lämpenee niin pääsee tuotakin pitämään.
Tuntuu muuten olevan pitkä aika siitäkin kun viimeksi ennen tuota ostin mitään vaatteita... Torstainakin (eli ensimmäisenä varsinaisena pääsiäislomapäivänä! :>) kävin kaupungilla ostamassa lähinnä kaikkia tylsiä tarpeellisuuksia, tosin niiden lisäksi mukaan tarttui myös uudet tekoripset.


Kuvistakin ehkä huomaa, että oli mukava päästä testailemaan noita :'D
Räpyttimien lisäksi tuli shoppailtua mm. juomisia Antulla tuossa eilisiltana pidettyjä, ns. pääsiäisbileitä varten. Olin itsekin suunnitellut voivani mahdollisesti järkätä tässä loman aikana jotain vastaavaa meillä, mutta kun otin asian puheeksi sainkin kutsun tuonne :)
Mukavaahan siellä oli, kuinkas muuten, hyvää seuraa, juotavaa ja... no, syötävääkin riitti. Ja karaokea! :D

Vähän rauhallisempaa tunnelmaa Konstan ja Joelin revittelyjen jälkeen :'D

Oli myös mukava huomata, ettei mulle tullut oikeastaan minkäänlaisia allergiaoireita vaikka talossa olikin kissa, olisinko nyt muutaman kerran aivastanut vaan. Ehkä se allergisoinnin määrä sitten tosiaan on hyvinkin kissakohtaista... Äh, miksiköhän hitossa juuri Liisan Vilin täytyy sitten olla ehkä kaikista pahin mahdollinen tapaus meikäläiselle (sain oireita jo siitäkin, että Liisa vietti meillä muutaman päivän...)? :'D
Mutta kissoista... no, seuraavan kuvan perusteella ei ainakaan "hieman toisenlaisiin kissoihin" :'D Tämä riittänee kertomaan, miksen viitsi lisätä useampia illan aikana otettuja kuvia tänne:

PS. Onko Rebekka vaan tosi vaaleeihoinen vai otinko mä oikeesti noin paljon väriä pintaan siellä Oulussa? :'D
Naiskauneutta parhaimmillaan... 
Olisin muuten ihan kiitollinen saamaan joitain muidenkin kameroihin tallentuneita otoksia itsellenikin asti (joskaan en välttämättä ihan kaikkia, mutta kumminkin : D) tässä joskus. Ja joku saa kanssa laittaa Facebookiin sen Konstan ja Joelin epäilyttävähkön kuvan xD


Mutt mutta, vielä sellaista tässä, että tuosta kevään tulosta kun oli aiemminkin puhetta... Blogini voisi oikeasti tarvita jo hieman ajakohtaisemman nimen. Ehdotuksiakin otetaan toki vastaan (ja ei, en kelpuuta "kevätpuutarhaa" :'DD)... Vaikka no, eiköhän se keksiminen ihan mun hommakseni jää :D Parastahan olisi tietysti keksiä joku, öö, vuodenaikaneutraali nimi ettei tarvitsisi olla sitäkin koko ajan muuttamassa, mutta katsellaan. Jonkun lempibändieni biisistä napattu lyriikanpätkä tuntuisi jotenkin turhan helpolta ja jollain tapaa tylsältä, mutta paljon mahdollista että sellaiseen tässä päädytään.
Ulkoasuakin olisi tarkoitus koittaa päivitellä vähemmän talviseksi, joten varoittelen jo etukäteen :D

//Edit: No niin, nyt on sitten ulkoasua muokkailtu. Tappelin tän kanssa yömyöhään, ja siltikin homma on vielä pahasti kesken... Tarkoitus ei ole jättää tätä lähellekään tällaiseksi, kyseessä nyt on pieni väliaikaisratkaisu, koska tuon suunnittelutyökalumikälien vekslaamiseen oikeesti menee hermot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti